Telecom
Op het gebied van telecom werken wij al jaren samen met diverse vooraanstaande aanbieders.  Deze aanbieders vervullen al jaren een leidende rol in de informatietechnologie. Digitalisering, multimedia en spraakdata integratie zijn op dit moment dé trends.  Zij spelen hierop in met de ontwikkeling van innovatieve ideeën en producten waarbij de klant centraal staat.

U communiceert met de hele wereld. Maar niet alleen via de telefoon: u communiceert via e-mail, u surft op het internet, verzendt en ontvangt informatie, u faxt, enzovoort.

Daarvoor wilt u niet allerlei apparaten hebben, die moeizaam op elkaar aansluiten. U wilt zo veel mogelijk geïntegreerde functies. En u wilt - zonder dikke gebruiksaanwijzingen - direct kunnen beginnen. Met een stijlvol telefoontoestel met ergonomisch design.

In een organisatie draait het steeds meer om klantgerichtheid, flexibiliteit, kwaliteit, efficiency en concurrentievoordelen. Ervaar hoe wij daarin een belangrijke rol kunnen spelen.

Alle voordelen samengebracht in één netwerk.

Vestigingen, filialen en productie-eenheden kunnen tot één organisatorisch geheel worden gebundeld. Wij maken één communicatienetwerk mogelijk, waarin alle vestigingen van uw organisatie zijn opgenomen en dat bovendien de gesprekskosten vermindert.

Iedere werkplek stelt zijn eigen eisen, ook op het gebied van communicatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u uit verschillende toepassingen kunt kiezen. Ons scala reikt van een eenvoudig digitaal toestel tot een topmodel met veel uitgebreide functies voor professionele toepassingen.

Het samengaan van ‘informatie' en ‘communicatie' levert aanzienlijke kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen op. Dit toekomstperspectief hebben wij al tot realiteit gemaakt. En wel op een wijze die tot verkort onmogelijk leek. Met een adapter aan de onderzijde sluit u de gewenste apparatuur met een standaardkabel aan op het toestel.

 

Bedrijfsgegevens:

E.T.I.B. Schalkwijk Bedrijfsgebouw
 

Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk B.V.

Adres: Edisonweg 17
Postcode : 3404 LB
Plaats: IJsselstein
Telefoon:  030 687 63 03
Fax: 030 687 63 04
E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it