Historie

Electrotechnisch Installatieburo Schalkwijk is gevestigd in de gemeente IJsselstein aan de Edisonweg op nummer 17.

Het bedrijf is in 1959 opgericht door de heer Ko Schalkwijk.  Er werd een detailhandel geopend met een elektrotechnisch installatieburo voor de eenvoudige opdrachten. Dit bedrijfje heeft zich ontplooid tot de organisatie waaruit het nu bestaat.

Het elektrotechnisch installatieburo is een onderdeel van de fiscale eenheid "Beheer" welke bestaat uit de volgende BV 's:

  1. Detailhandel
  2. Service
  3. Electrotechnisch Installatieburo

Sinds enkele jaren wordt het elektrotechnisch installatieburo bestuurd door Patrick Schalkwijk en bestaat uit ongeveer 18 medewerkers.

De werkzaamheden van het bedrijf zijn het installeren, renoveren en onderhoud van licht- en kracht- installaties in woningen, utiliteit en industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in installaties op het gebied van telematica en beveiligings-
installaties.

Installatieburo Schalkwijk is in oktober 1993 getoetst op het gehanteerde kwaliteitssysteem, wat met een gunstig resultaat werd afgesloten. Het bedrijf werd gecertificeerd als waarborg-installateur. In de loop der jaren is de waarborg omgezet in BRL. De doelmatigheid en daarmee de waarde van het gehanteerde kwaliteitssysteem heeft zich in de 13 jaar als gecertificeerd installateur bewezen.

 

Bedrijfsgegevens:

E.T.I.B. Schalkwijk Bedrijfsgebouw
 

Elektrotechnisch Installatieburo Schalkwijk B.V.

Adres: Edisonweg 17
Postcode : 3404 LB
Plaats: IJsselstein
Telefoon:  030 687 63 03
Fax: 030 687 63 04
E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it